Kroz povijest Hercegovine imali smo ekonomska i gospodarska razdoblja koja su se činila bezizlaznim. Godinama su nas uvjeravali da je Hercegovinu spasio mukotrpan i krvav rad po poljanama i kojekakvim vrletima. Složit ćemo se, ali ni na jedan način nećemo i ne možemo ostati gluhi na činjenicu da su u svim kriznim vremenima glavnu riječ imale osobe koje su imale znanje, težile znanju i dijelile znanje s drugima.

Svjesni okruženja i sve vidljivijih (ne)uvjeta studiranja, razmišljali smo ući u jedan ozbiljan projekt u korist studenata. U suradnji s Minoresom, organizacijom za pomoć beskućnicima i društveno ugroženim osobama, te našim marljivim curama iz Lola.tees odlučili smo pomoći stipendiranje studenata preko majica s autohtonim hercegovačkim izrazima ili onima koji su se ustalili u narodu.

Cijena visokokvalitetne majice je 35 KM. Majice možete naručiti direktno preko Facebook profila LOLA.tees ili preko njihova mejla: tees.lola@gmail.com

Svakom majicom punimo Minoresov fond za stipendiranje studenata na Sveučilištu u Mostaru, te studenata Univerziteta Džemal Bijedić. Stipendije ćemo dijeliti čim skupimo dovoljan iznos. Nažalost, nismo u mogućnosti stipendirati studente Logosa i Brkićeva fakulteta jer bi pita bila skuplja od tepsije.

Mislimo da i ne treba naglašavati da bilo kakav oblik korupcije, nepotizma i sličnih “normalnih” pošasti današnjice ne dolaze u obzir.

Vjeruj u promjenu! Ako ti se sviđa, možeš kupiti majicu, izgledati malo drugačije od ostalih, biti autohton i usput pomoći onome tko bi naš dio svijeta učiniti malo boljim nego što jest!

P. S. Svi oni koji su izvarani na ulici, putem interneta ili politike te imaju određenu dozu skepticizma i misle da ćemo se i mi ovim činom ekstremno obogatiti, slobodno se mogu javiti i častimo pivom i nečim za pojesti (ukoliko ste baš gladni). No morate dokazati duboki skepticizam s primjesama straha prema ovom projektu, inače ništa od pive(a).

reset password

Back to