SKANDAL Momak nije pušten u VIP Daleke iako je rekao ‘Samo ću tu do prijatelja’


Nesvakidašnji događaj dogodio se u petak oko 01:30 u popularnom mostarskom okupljalištu mladih Daleka Obala. Ivan K (19) je baš kao i svakog vikenda sa svojim prijateljima iz Međugorja pošao na bazen, gdje su krenuli u još jednu ludu noć odbijanja od Mostarki.

Sve je teklo standardno kao i uvijek – parkiranje iza Elektroprivrede, komešanja na ulazu jer je osobna ostala u farmericama od sinoć te standardni uvodni krug kroz cijeli objekt kako bi se izvidila situacija.

Klub se počeo lagano puniti, gužva je postajala sve nesnošljivija pa su momci odlučili svoju sreću potražiti u VIPu. Uobičajena šifra na ulazu u VIP ‘Samo ću tu do prijatelja’ uglavnom pali kao nova Golf dvica. Ipak, neugodnu tradiciju ovaj put je prekinuo zaštitar na ulazu u navedeni VIP.

“Koristio sam šifru Samo ću tu do prijatelja, ali ništa se nije događalo. Zaštitar je stajao nepomično. Mislio sam da nije čuo pa sam ponovio šifru, ali i dalje nije reagirao. Pokušao sam se spojiti preko drugog zaštitara, ali ni tu nije upalilo”, prepričava Ivan u jednom dahu svoje policijsko izvješće: “Pokušao sam s još par asova iz rukava poput Uzet ćemo bocu ili Oš popit nešto te nam je zaštitar dao mig glavom da ne može. Nisu nam poznati uzroci. Standardni smo VIP gosti svakog vikenda. Tako se ponašamo i prema damama, ali smo i prava gospoda – nikad se ne napijemo, ne pijemo alkohol, ma ne pijemo ništa – finjaka momci. Ali eto, njima na dušu.”

Momci su na kraju ove tmurne večeri ostali sjediti na zidiću uz WC, gdje su pogledom ispraćali djevojke. Slučaj je evidentiran u policiji, a kako smo doznali jutros, još četiri slična slučaja zabilježena su iste noći.

 

Komentari

komentari


reset password

Back to