INOZEMSTVO | eroGAG rječnik


Pozdrav čeljadi u dijaspori! More li se? Zahvaljujemo Vam se što se zanimate za Malu zbirku hercegovačkog žargona jedinicu i dvicu, ilitiga erogag rječnik. S obzirom na različite uvjete dostave u različite zemlje, molimo da nam se javite u inbox naše facebook stranice ili instagram profila za sve informacije u vezi narudžbi.

Mala zbirka hercegovačkog žargona jedinica, ili eroGAG rječnik jedinica, predstavlja skup najpopularnijih izraza našeg podneblja, definiranih od eroGAG teama, u jednoj knjižici na 160 stranica stranica. Ova Zbirka predstavlja prvi dio kolekcije i obuhvaća 200 definicija.

Mala zbirka hercegovačkog žargona “dvica”, ili eroGAG rječnik dvica, predstavlja skup najpopularnijih izraza našeg podneblja, definiranih od eroGAG teama, u jednoj knjižici na 144 stranice. Ova Zbirka predstavlja drugi dio, a čini je više od 200 novih izraza te najbolji iz prvog dijela.

Mala zbirka hercegovačkog žargona ”treći” ima 134 stranice i sadrži 150 novih definicija te brojne dodatke, kao i 14 najboljih definicija iz jedinice i dvojke. Knjiga vizualno obrađuje tradicionalne hercegovačke simbole na moderan način. Zatvaraju je stihovi pjesme benda Terra Slaves ‘Čija li si’.

Komentari

komentari


reset password

Back to