eroGAG na Mediteranskom festivalu knjige u Splitu


eroGAG će se u subotu od 16:00 na splitskim Gripama predstaviti i dalmatinskoj publici u okviru Mediteranskog festivala knjige Split. Posebna gošća naše mini-promocije bit će Marina Radoš.

Našu Malu zbirku hercegovačkog žargona moći ćete nabaviti na štandu Superknjižara po cijeno od 50 kuna.

Mediteranski festival knjige ili skraćeno mfk kombinacija je festivala knjige te smotre nakladničke produkcije, a održat će se u velikoj dvorani Gripe u Splitu od 3. do 7. svibnja u organizaciji Zajednice nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore te uz pokroviteljstvo Ministarstva kulture i Grada Splita.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a tijekom pet dana trajanja Festivala, posjetitelji će imati prilike uživati u susretima s autorima, promocijama knjiga te sudjelovati u raznim radionicama, ali i kupiti knjige po promotivnim cijenama. Izbora neće manjkati s obzirom da će na Festivalu sudjelovati više od 60 nakladnika iz Hrvatske te će biti predstavljeno preko 10.000 novih naslova.

Svečano otvorenje Festivala planira se za srijedu, 3.5. s početkom u 11 sati, a Sajam će trajati sve do nedjelje, 07.05.2017.

Komentari

komentari


reset password

Back to