Djevojka zbog šoka prebačena na intenzivno nakon što joj je vozilo stalo na pješačkom


Prometna (ne)kultura u Hercegovini je općeprihvaćena činjenica. Kako i ne bi – industrijsko i poslovno središte Europe posljednjih 10 godina živi brzo, živo i užurbano i zbog obveza je teško igdje stati. Svaka sekunda je bitna. Svatko se boji za svoje radno mjesto. Ipak, i u ovom kapitalističkom grotlu, postoje ljudi koji i dalje poštuju ono što su u 18. godini naučili kod Ćave, Miletića, Starta ili neke druge autoškole.

Naime, ovaj krajnje njemački prizor dogodio se jučer oko 13:15 na novom kružnom toku kod zgrade Mljekara u Mostaru. Djevojka I.B (24) je uobičajeno stajala 25 minuta na pješačkom prijelazu kako bi mogla na drugu stranu ulice odigrati listić u kladionici. U trenutku kada su joj tonule sve nade jer parovi teniskog Challengera u talijanskoj Beretti samo što nisu počeli, dogodilo se čudo – automobil joj je stao na pješačkom prijelazu.

I dok neki tvrde da se radi o zelenoj Škodi Feliciji, drugi su uvjereni kako je bilo riječ o Golfu kecu. I.B. je sva u šoku nagazila prvi korak na pješačkom i u trenutku kada je htjela mahnuti vozaču u znak zahvalnosti (da, to se radi u Hercegovini), samo se srušila na drugoj bijeloj zebra crti. Vozač zelene Škode Felicije (kako se poslije uspostavilo) bio je priseban te je pozvao policajce iz obližnje kafane u Centru 2 koji su nakon 5 minuta pozvali Hitnu pomoć.

Djevojka je prebačena na intenzivnu njegu i prema posljednjim informacijama – stanje je stabilno. Policija je naknadnim istraživanjem slučaja utvrdila kako se ipak nije radilo o zaustavljanju automobila na pješačkom prijelazu, već je vozač krenuo u trećoj pa se automobil ugasio i stao.

Komentari

komentari


reset password

Back to